Content Management | zelf uw website onderhouden

De uitbreiding van uw website met een Content Management Systeem (CMS) geeft u de mogelijkheid om zelf de inhoud van uw website te beheren. En: het is verrassend eenvoudig!

 

van der Meer ICT heeft een eenvoudig, gebruikersvriendelijk CMS ontwikkeld dat per onderdeel een duidelijk overzicht geeft: pagina's en bestanden worden overzichtelijk weergegeven, met daarbij de opties tot bewerken en verwijderen. Voor het wijzigen van de opmaak van tekst kunt u gebruik maken van snelkoppelingen die sterk lijken op de iconen van kantoor-appplicaties zoals Microsoft Word.

 

De basisversie van het Content Management Systeem heeft modules voor het beheer van:

  • webpagina's maken en aanpassen;
  • afbeeldingen en foto's op het internet zetten;
  • PDF bestanden, zoals een gebruiksaanwijzing, met uw klanten delen;
  • gebruikers / redacteuren aanmaken.

 

Met het CMS kunt u eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen. U krijgt gewoon een tekstvak voor u dat vergelijkbaar is met de functies van een tekstverwerker. De teksten die u hier invoert worden automatisch en direct in uw website aangepast. U bent dus niet meer afhankelijk van anderen voor het updaten van uw website. Met ons CMS kunt u ook eenvoudig plaatjes toevoegen, menu's aanpassen en complete pagina's toevoegen of verwijderen. De aanpassingen aan uw website kunt u nu helemaal zelf doen. Het resultaat is direct zichtbaar op internet.

 

Bij het gebruik van het CMS wordt gebruik gemaakt van Google Analytics voor de rapportage over het gebruik en de bezoekers van uw website.