Webdiensten | van design tot realisatie

Het is een veelgehoorde vraag: heeft mijn organisatie wel een website nodig? Een website is in de hedendaagse wereld een belangrijk visitekaartje van een organisatie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om geïnteresseerden 24 uur per dag te voorzien van actuele informatie. En die informatie wordt goed gebruikt: als eerste kennismaking, om te vergelijken maar ook om uw naamsbekendheid te vergroten of te versterken.

 

Web design & realisatie

Het ontwikkelen van een website valt uiteen in het ontwerp en de achterliggende techniek. Wij kunnen deze twee aspecten in één oplossing voor u verzorgen doordat wij samenwerken met ervaren ontwerpers en web ontwikkelaars. Om tot het gewenste resultaat te komen lopen wij een aantal stappen met u door.

 

Content Management Systeem

Met een CMS (Content Management Systeem) is het mogelijk om zelf de website aan te passen en te beheren. Van der Meer ICT heeft een eigen CMS ontwikkeld, waarbij eenvoud in gebruik de belangrijkste doelstelling is. Hiermee zijn wij onafhankelijk van leveranciers en kunnen wij u een maatwerksysteem aanbieden. U kunt uw website 24 uur per dag wijzigen.

 

Hosting

Om uw nieuwe website op het internet beschikbaar te maken heeft u naast een domeinnaam ook een webhosting pakket nodig. Dat is een stukje ruimte op een internet server. Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft en regelen alles voor u. Deze service is bij een abonnement op het Content Management Systeem standaard inbegrepen.

 

Portfolio

Naar volle tevredenheid van onze klanten maken wij snelle en overzichtelijke websites met een strakke vormgeving. Om u een indruk te geven kunt u een greep uit ons portfolio bekijken.