Webdiensten | design

Websites van van der Meer ICT zijn platform- en browseronafhankelijk: een optimale weergave in de meest recente besturingssystemen en browsers wordt gegarandeerd. De opmaak wordt volledig centraal aangestuurd via krachtige CSS (Cascading Style Sheets). De belangrijkste voordelen hiervan zijn dat de laadtijd van pagina's aanzienlijk wordt verkort, maar ook dat wijzigingen in de opmaak gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd.

 

Al onze websites worden opgeleverd in PHP, het meest bekende formaat voor websites met een interactieve content. De tekstuele inhoud wordt opgeslagen in een MySQL database. Door middel van het zelf ontwikkelde CMS (Content Management Systeem) kun u zelf de inhoud van uw website aanpassen.

 

Om tot het gewenste resultaat te komen lopen wij een aantal stappen met u door.

 

Oriëntatie

Voordat wij beginnen met het bouwen van uw website gaan we in een persoonlijk gesprek bepalen wat en wie u met de website wilt bereiken. Wat wilt u uitstralen met uw website? Op eenvoudige wijze zelf de informatie op uw website beheren en aanpassen?

 

Voorstel

Na het orientatiegesprek ontvangt u van ons een voorstel. In dit voorstel schetsen we de lay-out van uw website, een duidelijke tijdsplanning en de kosten. U weet precies wat u kunt verwachten.

 

Het uitgewerkte design wordt met u besproken. Bevalt het niet? Geen probleem, dan passen we het aan. Net zo vaak totdat u tevreden bent over het ontwerp.

 

Na goedkeuring van uw kant kunnen wij starten met de bouw.

 

Ontwikkelen

In de volgende stap gaan wij starten met de bouw van de website. Hiervoor hebben wij een partner gevonden: MKGidee uit Noordwijk.

Ondertussen kunt u alvast nadenken over de teksten die u op uw site wilt tonen.

 

Wij zorgen ervoor dat uw website werkt met de meest gangbare internet browsers die tegenwoordig gebruikt worden zodat uw bezoekers uw site optimaal kunnen bekijken.

 

De nieuwe site wordt op een van onze web hosting servers geplaatst zodat u hem kunt gebruiken en testen. Als alles naar uw zin is, wordt de site "online" gezet en is de site voor de hele wereld bereikbaar.

 

Actueel houden

Het is mogelijk om zeer eenvoudig zelf uw website te beheren. Na het inloggen op het Content Management Systeem, dat geïntegreerd is in uw website, kunt u eenvoudig de informatie op uw site aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een gewijzigde openingstijd veranderen.

 

Om een beeld te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en even zoveel wensen. Wij zorgen ervoor dat uw website de uitstraling krijgt die u wenst. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.